top of page

Resurse de învățare

Înscrie-te pentru a putea primi acces instant la toate resursele special pregătite pentru tine,

ca să poți comunica în mod clar, asertiv și încrezător!

Accesează GRATUIT toate resursele
ATITUDINE. COMUNICARE. CARIERĂ

Baza în comunicare

Vreau să te întreb mai întâi dacă te-ai gândit cum ar fi viața noastră fără comunicare?

Te-ai gândit vreodată că tot ce facem noi este o formă de comunicare?

Fie că vorbim, întoarcem spatele, trântim ușa, scoatem limba, privim cu dragoste către cineva, transmitem bezele sau dimpotrivă, îi arătăm amenințător pumnul, fie că ne dăm ochii peste cap sau tăcem... TOATE sunt diferite forme de comunicare!

 

Așadar, modul în care comunicăm ne impactează TOATE relațiile pe care le stabilim cu cei din jur, acasă, la serviciu sau la școală, în afaceri sau în comunitatea în care trăim.

 

Conform Harvard Business Review, „criteriul numărul 1 pentru avansarea și promovarea profesioniștilor e abilitatea de a comunica eficient.”

 

Se poate spune că un singur lucru stă între tine și succesul tău suprem în viața personală și profesională și nu e vorba de cunoștințe, abilități, experiență sau talent.

 

Este capacitatea ta de a te conecta cu oamenii, prin urmare de a comunica înainte de toate!

 

Iată doar câteva dintre avantajele îmbunătățirii abilităților de comunicare:

  • înveți să comunici eficient, deci să transmiți informații pe înțelesul celorlalți și să obții rezultatul dorit în cadrul relațiilor stabilite, atât în plan personal, cât și profesional;

  • faci diferența între principalele stiluri de comunicare și deprinzi o abordare constructivă în comunicarea cu ceilalți, inclusiv în relația cu persoanele cu tipologii diferite;

  • îți poți dezvolta capacitatea de a empatiza cu cei din jur, aceasta fiind unul dintre elementele cheie într-o comunicare eficientă.

eBook Baza în Comunicare

eBook gratuit: 
5 tipologii dificile de persoane

eBook 5 tipologii

7 pași spre o carieră de succes

Descoperă pașii esențiali care te conduc pas cu pas către atingerea obiectivelor tale profesionale într-un mod eficient și coerent.

Petreci prea mult timp la muncă, încât să îți "permiți" frustrarea de a face ce nu îți place într-un mediu care îți displace.

>>Fie că alegi să faci o schimbare în ceea ce privește jobul actual că nu te mai regăsești în ceea ce faci ori nu te-ai regăsit niciodată, doar ai urmat un trend în profesii ori tradiția în familie, sau poate nu te mai regăsești că faci parte dintr-un colectiv de oameni dificili, o organizație cu o cultură toxică;

>>Fie că îți pregătești tranziția din rolul de angajat către cel de antreprenor, având convingerea că în felul ăsta îți poți îndeplini mai bine misiunea ori pentru că astfel, ai putea trăi aliniat la valorile personale;

Te invit să descoperi pașii esențiali spre a te poziționa drept profesionistul care se remarcă, expertul valoros care face diferența pe segmentul său de activitate, liderul care se face ascultat și urmat, omul care își atinge obiectivele profesionale, fără a-și sacrifica relațiile sau chiar sănătatea.

Am pus laolaltă în acest ghid ce am învățat din propriul meu parcurs corporatist de la un specialist RU la manager RU (24 ani), respectiv la membru al Consiliului de Administrație al organizației (28 ani), din greșeli și realizări, din provocări și reușite, cum de asemenea am pus din concluziile la care am ajuns lucrând, prin prisma rolului de consultant, trainer și coach, alături de numeroși profesioniști și lideri din domenii și organizații diferite.

Am reunit așadar idei utile și exerciții cu caracter aplicativ care să te sprijine în dezvoltarea unui set de abilități și comportamente necesare unei cariere de succes. Poți descărca acum ghidul gratuit ce îmi doresc a-ți fi util și inspirațional.

ghid 7 pași spre o carieră...
bottom of page