top of page

Programe Online

adresate profesioniștilor care vor să-și ducă abilitățile de comunicatori la un alt nivel, astfel încât să se facă remarcați, fără a-și sacrifica relațiile sau chiar sănătatea.

Descoperă puterea comunicării în mediul profesional!

covers net.png

Nivelul 1:
Găsește-ți vocea și ia atitudine în relațiile profesionale

~Training și coaching de grup~ 

6 săptămâni

 

E nevoie de atitudine ca să fii la altitudine!

Comunicăm mult mai puternic prin nonverbal decât prin cuvinte, de aceea e esențial să ne cunoaștem, să ne înțelegem, să ne acceptăm cu plusuri și minusuri, să ne conștientizăm valoarea și să căpătăm siguranță de sine, pentru a conferi credibilitate mesajelor puse în cuvinte, indiferent cât de alese ar fi cele din urmă.

put com tv sala.png

Nivelul 2:
Cum să comunici ca să te faci ascultat și înțeles; cum să asculți ca să îi înțelegi pe ceilalți

~Training și coaching de grup~ 

8 săptămâni  

Conștient deja de sine, încrezător și cu stimă de sine la purtător, e momentul să deprinzi strategii și tactici de comunicare eficientă în relațiile din plan profesional.

Interacțiunea cu tipologii dificile de persoane va deveni o oportunitate excelentă pentru tine de a relaționa eficace cu oameni neînțeleși.

Puterea comunicării

~Program individual de coaching ~

12 săptămâni

Descoperă puterea comunicării în relațiile cu cei din jur!

În spatele multiplelor roluri pe care ni le asumăm zilnic (profesionist, părinte, partener de viață, copilul părinților noștri, prieten, ș.a.), rămânem unul și același individ, iar bucuriile ori frustrările dintr-un plan al vieții noastre ne impactează inevitabil și în celelalte.

În acest program, lucrăm 1 la 1 ca să te pot sprijini îndeaproape și 100% particularizat pe nevoile și obiectivele tale, ca să poți comunica, la finalul acestor 3 luni, cu încredere și asertivitate, chiar și în situații provocatoare, eliberându-te de tiparele mentale și comportamentale care nu îți mai servesc.

 

Lucrăm cu emoțiile negative (frica, rușinea, vinovăția, furia), cu convingerile autolimitative, te sprijin în găsirea strategiilor și soluțiilor potrivite pentru tine, în acord cu valorile personale, nevoile și aspirațiile tale, astfel încât să poți comunica în relațiile cu ceilalți clar, nonviolent, încrezător, influent.

 

Sunt alături de tine ca să îți faci vocea auzită, să gestionezi cu succes conflictele și să te remarci în plan profesional prin transformarea modului în care te exprimi și a atitudinii, fără a-ți mai sacrifica relațiile sau chiar sănătatea.

bottom of page