top of page
Ce spun clienții - Testimoniale
Dacă ai întrebări legate de servicii, click aici
Image by ThisisEngineering RAEng

"

Din colaborarea mea de aproximativ 8 luni cu Daniela, atât pe training, cât și pe consultanță în resurse umane, o recomand cu drag pentru următoarele calități: este pasionată de ceea ce face și foarte bună în acest domeniu, comunică clar și se adaptează nevoilor tale, știe să asculte părerile participanților și să ofere un sfat potrivit. Pot spune că am aplicat cu succes la locul de muncă 80% din informațiile primite în timpul trainingului.

 

Claudia Gavrilă, 26 ani, economist

"

"

Am colaborat cu Daniela înainte de admiterea la facultate când m-a consiliat pe marginea prezentării înaintate către comisia de admitere în legătură cu intenția și motivația de a aplica la facultatea pe care o urmez în prezent (Facultatea de Geografie, Universitatea din București). Mi-a fost de mare ajutor!

 

David Coșleba, 20 ani, student

"

"

Daniela mi-a oferit consultanță în R.U. timp de 2 ani. La început, eu aveam cunoștințe mai mult teoretice în domeniu, dar ea știut mereu să mă îndrume și să mă facă să acționez într-un mod eficient. Pot spune că am aplicat 100% recomandările ei profesionale și m-au ajutat de fiecare dată. O recomand mai ales pentru că are calitatea de a transmite cu ușurință orice informație și de a se face înțeleasă.

 

Andreea Leca, 34 ani, responsabil resurse umane

"

Image by Brooke Cagle
maru.jpg

"

Am colaborat cu Daniela în perioada când aveam mare nevoie. Îmi doream mult să fac o schimbare profesională, iar ea mi-a fost un adevărat mentor 
și m-a consiliat în carieră. Mi-a fost de un real ajutor, și prin urmare mi-am găsit locul de muncă pe care mi-l doream.
O recomand pentru implicare și profesionalism!

Maria Alecsa, 34 ani, economist

"

"

Am participat la un mastermind de leadership unde am apreciat foarte mult că am putut învăța lucruri noi legate de organizare. Îmbunătățirea și evoluția continuă au reprezentat punctele cheie din program.

Răzvan Mica, 34 ani, inginer - specialist IT

"

Laptop Keyboard

"

De-a lungul participării la mastermindul de leadership, am apreciat cel mai tare cunoștințele dobândite despre cum trebuie să fie un lider. Cea mai prețioasă informație pe care eu voi aplica după program este principiul Pareto.

Mihaela Mihaly, 44 ani, economist

"

Analyzing the data

Am apreciat cel mai tare implicarea lectorului, a Danielei, și faptul că a fost un curs interactiv. Revelația mea în urma acestui program de mastermind este:  cu cât știi mai mult, cu atât îți dai seama că mai ai de învățat.

Viorica Begu, 50 ani, manager financiar

"

"

"

Participând la acest program de mastermind, am învățat să aplic principiul Pareto, conform căruia trebuie să ne stabilim prioritățile. Am apreciat foarte mult cunoștințele vaste ale trainerului despre subiectul abordat, implicarea participanților, răspunsurile primite. Prima persoană căreia îi recomand acest program este fiul meu.

Greta Nechita, 49 ani, economist

"

Business Handshake

"

Cea mai prețioasă informație dobândită în timpul programului de mastermind a fost că un leader trebuie să adauge valoare și eu îmi doresc să îmi analizez mai mult prioritățile și să pun în aplicare instrumentele prezentate. Daniela, voi recomanda cu mare drag tot ceea ce faci.

Diana Ionete, 30 ani, economist

"

"

Cel mai mult am apreciat faptul că fiecare dintre participanți și-a exprimat liber idea, opinia. Revelația mea, în urma participării la acest program, a constat în faptul că pot fi o versiune mai bună dacă adaug valoare persoanelor din jurul meu.

Anca Păduraru, 28 ani, imprimator serigraf (Producție- automotive)

"

testimonial Georgiana P coaching.png

Discuțiile cu tine m-au ajutat enorm

—  Georgiana Pavalasc, client coaching

bottom of page