top of page
Caută

Prospect „Pilula Motivationala”


Începând de astăzi, îți propun pe canalul meu de YouTube o serie video intitulată ”Pilula motivațională” în care să tratăm subiecte de interes general și cu precădere, teme care vizează dezvoltarea personală!


Probabil te gândești că, în plină pandemie, eu îți propun o pilulă care în mod cert nu îți va rezolva nici problemele legate de COVID 19, nici de vreun alt virus sau boală în general, ce îți propun însă poate să îți faciliteze soluționarea unor alte probleme și să îți aducă un mare beneficiu în plan psihologic și spiritual, și anume starea de bine!


Iar starea de bine, dragilor, ne-o creăm singuri, nu este ceva pe care îl primim cadou de la cineva drag, nu se câștigă nici la tombolă, starea de bine este în noi și ea reprezintă o alegere personală, pe care o putem face în cunoștință de cauză – iar eu îmi doresc să contribui la această ultimă parte.


Nu sunt adepta rețetelor universal valabile, panaceu pentru tot și pentru toți! Desigur, există niște principii general valabile după care ne putem ghida pentru a ne regăsi starea de bine, însă pașii exacți și restul detaliilor sunt aspecte ce necesită particularizare, pentru că fiecare are povestea lui, personalitatea lui, obiectivele sale și propriile resurse, ceea ce poate face ca unele lucruri să funcționeze pentru mine, dar nu și pentru tine sau invers.


Dezvoltarea personală cere timp, motivație puternică, energie, concentrare, determinare, planificare, organizare, ACȚIUNE (adică să faci concret ceva, nu este suficient doar să îmi urmărești videourile, să citești sau să îți dorești, ci trebuie efectiv să ACȚIONEZI) și multă perseverență! Dezvoltarea personală este despre tine, despre cine ești, ce îți dorești și cum alegi tu să ajungi acolo. Poți să alegi calea cea scurtă sau calea cea lungă, orice alegi- este alegerea ta și este exclusiv despre tine!


Prin aceste minute d