top of page
cover webinar Tipologii dificile.png

Ești gata să te eliberezi de povara interacțiunilor dificile de la muncă?

Ce faci când la muncă te intersectezi frecvent cu tipologii dificile de oameni, cu persoane care par să facă un scop din a-ți face viața amară?

 

Și ce faci când dai de astfel de persoane în contexte și locuri diferite, de parcă ai fi urmărit de ghinion?

 

Avem tendința de a pasa celorlalți responsabilitatea calității raporturilor noastre, responsabilitatea performanței profesionale, responsabilitatea modului în care ne trăim viața efectiv. Omitem (uneori cu bună știință) că punctul în care suntem azi în plan profesional și personal este suma unei multitudini de alegeri pe care noi le-am făcut de-a lungul anilor, zi de zi.

Responsabilitatea față de viața și bunăstarea noastră ne aparține! 

Îți poate suna împovărător la o primă vedere, dar dacă stai să te gândești asta e o veste grozavă!

Asta înseamnă că e cheia la tine! Că stă în puterea ta să schimbi lucrurile, iar viața, cariera ta și bunăstarea ta nu sunt la cheremul oamenilor cu care te intersectezi, mai ales când aceștia au un impact toxic asupra ta!

 

Ce zici: crezi că poți să aranjezi lucrurile în viața ta, de așa natură încât să nu te mai lași afectat sau bulversat de către cei din jur, fără a fi necesar să sacrifici relațiile sau sănătatea?  

 

Cum ți se pare ideea de a prelua tu controlul asupra acestor interacțiuni neplăcute și adesea, împovărătoare? De a nu mai reacționa și permite astfel ca acele persoane să aibă putere asupra ta, afectându-ți performanța, dispoziția și chiar sănătatea?

 

În definitiv, tu nici nu îi poți schimba pe ei și nici nu îți este la îndemână întotdeauna să fugi din calea lor.

Cum te ajută acest webinar?

Conștientizare puncte oarbe

Resetare atitudine

Echipare cu strategii eficiente în comunicarea cu tipologiile dificile de persoane

Înțelegi ce te transformă în țintă sigură în fața tipologiilor dificile de persoane, unde te regăsești în triunghiul victimă - persecutor - salvator.

Conștientizezi impactul pe care atitudinea ta îl are în modul în care comunici, deci implicit asupra modului în care te poziționezi în relațiile cu ceilalți și înțelegi necesitatea de a-ți transforma atitudinea pentru a-ți putea face vocea auzită și stabili limite clare.

Cunoașterea și însușirea unor modalități eficace în comunicarea cu tipologiile dificile de persoane cu care poți interacționa la locul de muncă.

Ne vedem la webinar în
20 mai 2024, ora 20:00

cover webinar Tipologii dificile.png
bottom of page