top of page
CONSILIERE ÎN CARIERĂ
Business Meeting

Sesiuni de Orientare și Consiliere în Carieră/ Career Coaching

 

Un coach este persoana care "vine alături de tine şi te ajută să te corectezi, fără să te critice în vreun fel care să îţi facă rău" (John Maxwell).

Coachingul implică abilitatea de a te înţelege, de a fi acolo unde eşti şi tu, de a gândi cum gândeşti şi tu şi de a-ţi înţelege punctul de vedere.

Sesiunile de orientare şi consiliere în carieră sunt menite să te sprijine să obții claritate cu privire la ce anume îţi place să faci, la ce te pricepi, pentru ce ai putea fi plătită (mai bine), valoarea pe care tu poți să o adaugi prin activitatea ta, unde ești acum din punct de vedere profesional și unde vrei să ajungi. Împreună, vom crea un plan strategic prin care tu să dobândeşti claritate, prin intermediul unui proces constant care include interacţiune şi responsabilizare (vezi aici și aici câteva testimoniale din partea clienților).

Printre metodele și instrumente utilizate se numără: exerciții aplicative de autocunoaștere, jocuri de rol, diverse teste psihometrice, hartă mentală, plan de carieră/ plan de acțiune în dezvoltarea propriei afaceri, etc.

Coachingul poate avea loc în sesiuni:

  • individuale - coaching în format unu la unu, privat şi confidenţial. 

      "Nicio problemă nu poate fi rezolvată la acelaşi nivel de constientizare la care a fost creată" (Albert Einstein)

  • în grup -  un grup restrâns unde întreaga experienţă a discuţiilor şi a rezultatelor este multiplicată peste orice ar putea obţine un individ pe cont propriu. Legătura formată între membrii grupului împuterniceşte pe fiecare să își descopere liderul interior şi să evolueze într-un mediu sigur şi propice dezvoltării. Este o experienţă unică prin natura ei şi rezultatele se văd imediat.​​

bottom of page