top of page

Puterea Comunicării
pentru o carieră de succes

Te invit să lucrăm în sesiuni individuale pentru a-ți transforma ATITUDINEA - COMUNICAREA - CARIERA

~ Sesiuni individuale de coaching ~

Descoperă puterea comunicării în carieră!

În spatele multiplelor roluri pe care ni le asumăm zilnic (profesionist, părinte, partener de viață, copilul părinților noștri, prieten, ș.a.), rămânem unul și același individ, iar bucuriile ori frustrările dintr-un plan al vieții noastre ne impactează inevitabil și în celelalte.

În aceste sesiuni, lucrăm 1 la 1 ca să te pot sprijini îndeaproape și 100% particularizat pe nevoile și obiectivele tale, astfel încât să te eliberezi de tiparele mentale și comportamentale care nu îți mai servesc, să ai o viziune clară privind ceea ce îți dorești, să acționezi strategic, să poți comunica, după aproximativ 3 luni, cu încredere și asertivitate, chiar și în situații provocatoare, gestionând cu succes conflictele și problemele recurente și să îți menții o atitudine de lider și deschidere pentru îmbunătățire continuă.

 

Lucrăm cu emoțiile negative (frica, rușinea, vinovăția, furia), cu convingerile autolimitative, te sprijin în găsirea strategiilor și soluțiilor potrivite pentru tine, în acord cu valorile personale, nevoile și aspirațiile tale, astfel încât să poți comunica în relațiile cu ceilalți clar, nonviolent, încrezător, influent.

 

Sunt alături de tine ca să îți faci vocea auzită, să gestionezi cu succes conflictele și să te remarci în plan profesional, în timp ce faci ceea ce îți place și îți place ceea ce faci. 

016fae_6e5092c14a4546c6b9bc15411bff6843~mv2.jpg

În coaching, răspunsul la probleme se află întotdeauna la client, în individ. Sunt mult mai multe şanse ca oamenii să urmărească până la capăt răspunsurile şi soluţiile pe care ei înșiși le-au stabilit şi, de asemenea, clientul devine mai creativ în viitor, mai puţin dependent de ajutor extern şi mai încrezător în abilitatea sa interioară de a rezolva orice provocare cu care se confruntă.

Este important să clarificăm că nu este vorba de consiliere psihologică sau psihoterapie și nici nu se referă la mentorat sau la training.

 

Diferența față de primele două este că acelea se raportează în special la trecutul clientului, așadar sunt reactive, și în cadrul lor se pot trata inclusiv tulburări mentale, psiho-afective sau anxioase, în timp ce coachingul este orientat către prezent și viitor, trecutul este explorat doar pentru a oferi context provocărilor actuale. Coachingul este în cea mai mare parte proactiv și se adresează exclusiv persoanelor sănătoase din punct de vedere psihic.

Prin comparație cu mentoratul sau trainingul, coachingul se deosebește în primul rând prin faptul că este cu precădere non-directiv, are la bază ghidarea clientului cu scopul ca acesta să își exploreze cunoștințele deja existente în căutarea soluției optime pentru un anumit aspect din viața sa, în timp ce un mentor sau un trainer transferă o serie de cunoștințe noi cu scopul de a facilita crearea de noi competențe, dând indicații clare și astfel, fiind mai mult sau mai puțin directiv, după caz. Un mentor îşi împărtășește propria experienţă, iar în coaching, împărtăşirea propriei experienţe este cel mult un caz extrem şi doar cu permisiunea clientului, dacă asta îl va ajuta să se îndrepte către ceea ce vrea să obţină, preferându-se totuși explorarea prin întrebări structurate, deschise şi bazate pe curiozitate, astfel încât să se găsească cât mai multe opţiuni pentru o anumită soluţie care este generată de către client.

Câteva lucruri importante de știut legate de partea organizatorică și financiară:

  • 1 sesiune de coaching are durata de 90 minute.

  • 1 sesiune individuală implică o investiție de 350 lei.

  • Suma se achită în prealabil - programarea datei și orei certe se stabilesc odată cu dovada plății.

  • Între 3-5 sesiuni achitate în avans, beneficiezi de un discount de 14%.

  • Între 6-9 sesiuni achitate în avans, beneficiezi de un discount de 20%.

  • Pentru > 10 sesiuni achitate în avans, beneficiezi de un discount de 40%.

  • Momentan, lucrez cu liste de așteptare: te poți înscrie pentru a primi atunci când putem începe o notificare la datele de contact lăsate.

~Cum lucrăm în coaching~

Coachingul se adresează persoanelor care au nevoie să exploreze sau să depășească diverse stări sau situații cu care se confruntă în evoluţia personală şi profesională, valorificând şi dezvoltând resursele şi potenţialul propriu. 

Scopul coachingului este de a-i susţine pe oameni în analiza situaţiilor problemă şi de a facilita găsirea unor soluţii, atât în plan personal, cât şi în relaţiile socio-profesionale. 

Orice îi este împărtăşit unui coach rămâne confidenţial, exceptând o încălcare gravă a legii.

Un coach este 100% dedicat succesului participantului și nu hotărăște dacă o decizie luată de clientul său este corectă sau greşită. Acesta își va susţine clientul în observarea consecinţelor acţiunilor şi deciziilor sale, în scopul învăţării şi a modificării abordării pentru îmbunătăţirea acţiunilor.

bottom of page