Cum să te faci remarcată la locul de muncă
SocialMediaPostMaker_28042021_144140.png

Vrei să obții o promovare

Îți dorești să crești profesional și să îți realizezi visurile?

Se poate spune că traseul meu profesional în domeniul resurselor umane a fost în ritm accelerat.

Primul meu job în acest domeniu a fost în perioada studenției ca referent resurse umane, iar în 2009, după o pauză de un an și jumătate, am revenit ca specialist resurse umane, de data aceasta într-o organizație mai mare și unde aveam să lucrez timp de 8 ani, unde am crescut cel mai mult, în egală măsură ca profesionist și ca om. 

Înainte de a fi împlinit vârsta de 25 de ani, am ocupat poziția de manager resurse umane, devenind astfel, cum se spune, „mâna dreaptă” a directorului general, iar 3 ani mai târziu făceam parte din CA al companiei. 

Mi-am continuat activitatea ca manager HR până în 2019, între timp am schimbat organizația și provocările, după care am decis să pornesc pe drumul antreprenoriatului, simțind că îmi doresc să vin în sprijinul oamenilor altfel, în felul meu, ci nu în limitele, uneori prea rigide, ale unei corporații.

delegatie.jpg

Delegație

2011

Reține: în orice domeniu, succesul pornește din interiorul tău, așadar concentrează-te pe tine mai întâi!

Nu aștepta ca succesul să vină din exterior sau să fie o chestiune de „noroc”!

Norocul = Pregătire (dezvoltare) + Atitudine + Oportunitate + Acțiune (a face ceva în legătură cu asta).

 

Sesiunile de orientare şi consiliere de care beneficiezi în program sunt menite să te sprijine să obții claritate cu privire la ce anume îţi place să faci, la ce te pricepi, pentru ce ai putea fi plătită (mai bine), valoarea pe care tu poți să o adaugi prin activitatea ta, unde ești acum și unde vrei să ajungi; au scopul de a elimina treptat convingerile ce te pot limita, acei autosabotori care se pot pune în calea succesului tău. 

Împreună, vom crea un plan strategic prin care tu să dobândeşti claritate, prin intermediul unui proces constant care include interacţiune şi responsabilizare.

      "Nicio problemă nu poate fi rezolvată la acelaşi nivel de constientizare la care a fost creată" (Albert Einstein)​

SocialMediaPostMaker_05102020_091503.png
Image by Leon

Ce este acest program

  • curs pe tema abilităților, aptitudinilor și a imaginii de sine;

  • consiliere individuală cu scopul de a-ți seta mentalitatea pozitivă și de a-ți dezvolta abilitățile necesare în drumul tău spre succes.

 

Ce primești

  • Curs de creștere profesională în 3 pași simpli (12 lecții)

  • 6 ședințe de consiliere individuală

  • Acces la mine pentru întrebări și detalii suplimentare timp de 3 luni

  • 4 bonusuri: un eBook, o evaluare a nivelului de inteligență emoțională, o evaluare a nivelului de leadership și un curs (în format scris) la alegere

             

La finalul programului, vei înțelege cum îți poți ridica nivelul de încredere în forțele proprii, vei realiza o creștere a productivităţii personale și îmbunătățirea abilităților de a gestiona situații limită variate, de a identifica și fructifica oportunitățile profesionale, precum și de a susține în mod persuasiv discursuri argumentative sau prezentări în public.

Nu în ultimul rând, îți vei îmbunătăți nivelul de cunoștințe privind cei managementul resurselor personale, managementul carierei, comunicare, time management și motivație.

cariera.png
Meeting Room

Cât investești

Acest program, incluzând 12 lecții de curs și 6 ședințe individuale de consiliere, ar valora 1.700 lei plus bonusurile oferite, dar ai posibilitatea să îl achiziționezi la doar 750 lei - probabil cel mai mic preț de pe piață în raport cu conținutul și beneficiile oferite! 

Investește inteligent: cariera este una dintre alegerile majore în viață!