top of page
Cum să te faci remarcată la locul de muncă prin Metoda 3A
SocialMediaPostMaker_28042021_144140.png

Vrei să obții o promovare

Îți dorești să crești profesional și să îți realizezi visurile?

Povestea mea

Se poate spune că traseul meu profesional în domeniul resurselor umane a fost în ritm accelerat.

Primul meu job în acest domeniu a fost în perioada studenției ca referent resurse umane, iar în 2009, după o pauză de un an și jumătate, am revenit ca specialist resurse umane, de data aceasta într-o organizație mai mare, unde aveam să lucrez timp de 8 ani și unde am crescut foarte mult, în egală măsură ca profesionist și ca om. 

Înainte de a fi împlinit vârsta de 25 de ani, am ocupat poziția de manager resurse umane, devenind astfel, cum se spune, „mâna dreaptă” a directorului general, iar 3 ani mai târziu făceam parte din Consiliul de Administrație al organizației. 

delegatie.jpg

Delegație

2011

Mi-am continuat activitatea ca manager HR până în 2019, între timp am schimbat compania și provocările, după care am decis să pornesc pe drumul antreprenoriatului, simțind că îmi doresc să vin în sprijinul oamenilor altfel, în felul meu, ci nu în limitele, uneori prea rigide, ale unei corporații.

Reține: în orice domeniu, succesul pornește din interiorul tău, așadar concentrează-te pe tine mai întâi!

Nu aștepta ca succesul să vină din exterior sau să fie o chestiune de „noroc”!

Norocul = Pregătire (dezvoltare) + Atitudine + Oportunitate + Acțiune (a face ceva în legătură cu asta).

 

Sesiunile de orientare şi consiliere de care beneficiezi în program sunt menite să te sprijine să obții claritate cu privire la ce anume îţi place să faci, la ce te pricepi, pentru ce ai putea fi plătită (mai bine), valoarea pe care tu poți să o adaugi prin activitatea ta, unde ești acum și unde vrei să ajungi; au scopul de a elimina treptat convingerile ce te pot limita, acei autosabotori care se pot pune în calea succesului tău. 

Împreună, vom crea un plan strategic prin care tu să dobândeşti claritate, prin intermediul unui proces constant care include interacţiune şi responsabilizare.

"Nicio problemă nu poate fi rezolvată la acelaşi nivel de conștientizare la care a fost creată" (Albert Einstein)​

Află mai multe despre Metoda 3A și cum te poate ajuta într-un apel de clarificare în care discutăm între patru ochi care îți sunt nevoile și obiectivele, în ce constă metoda pe care se bazează acest program și cum poate fi aplicată în cariera ta.  

SocialMediaPostMaker_05102020_091503.png
Image by Leon

În ce constă acest program de 6 luni

  • training pe tema abilităților, aptitudinilor și a imaginii de sine;

  • consiliere individuală cu scopul de a-ți seta mentalitatea pozitivă și de a-ți dezvolta abilitățile necesare în drumul tău spre succes.

 

Ce primești

  • Cursuri de creștere profesională pe subiecte ce acoperă comunicarea nonviolentă și influența, managementul strategic al echipei, productivitate personală, managementul stresului, principii de leadership, atitudine constructivă și mentalitate de câștigător (lecții video + fișe de lucru)

  • ședințe bilunare de consiliere individuală

  • acces constant pentru întrebări și detalii suplimentare timp de 6 luni

  • studii de caz, exerciții practice, simulări și jocuri de rol.

             

La finalul programului, vei înțelege cum îți poți ridica nivelul de încredere în forțele proprii, vei realiza o creștere a productivităţii personale și îmbunătățirea abilităților de a gestiona situații limită variate, de a identifica și fructifica oportunitățile profesionale, precum și de a susține în mod persuasiv discursuri argumentative sau prezentări în public.

Nu în ultimul rând, îți vei îmbunătăți nivelul de cunoștințe privind cei managementul resurselor personale, managementul carierei, comunicare, time management și motivație.

cariera.png
trn 2.jpg

t investești

Acest program ar valora în jurul a 10.000 euro, dacă luăm în considerare investițiile făcute de mine în formarea și dezvoltarea mea sub forma unor cursuri de certificare, perfecționare și programe de coaching și mentorat de unde mi-am extras elementele necesare (așa cum eu le-am internalizat și aplicat la rândul meu) pentru a perfecta o metodă unică de training, coaching și mentorat. Metoda 3A este calea prin care să te eliberezi de complexe și să te faci remarcată ca profesionistul valoros care ești, un lider capabil să conducă oameni și afaceri spre succes.

Dar eu ofer acum posibilitatea de a-l achiziționa la un preț de cel puțin 10x mai mic - probabil cel mai mic preț de pe piață în raport cu conținutul și beneficiile oferite! 

Investește inteligent: cariera este una dintre alegerile majore în viață!

bottom of page