top of page
Afacerea ta de la 0 prin Metoda 3A
325310703_1255666738493213_6894933815303374221_n.jpg

Vrei să devii o femeie de afaceri? 

Ai deja o afacere, dar simți că te-ai blocat și nu reușești să mai crești?

Ai intrat în Network Marketing și îți lipsește claritatea privind modul în care poți reuși să ajungi la mai mulți clienți?

După ce am absolvit prima facultate, în anul 2008, am predat educație antreprenorială la liceu, iar unul dintre elevi mi-a adresat următoarea întrebare: „De ce predați dvs. despre afaceri în loc să vă faceți o afacere?”. Chiar așa?! E mult mai simplu să vorbim despre afaceri și să punem lucrurile pe hârtie, dar când trebuie să aplicăm... atunci apar muuuulte provocări și culmea, de cele mai multe ori, obstacolele cu care ne confruntăm și care ne pun bețe în roate provin din interiorul nostru, ci nu din mediul extern!

În 2009, am încheiat scurta mea carieră în învățământ și am revenit la pasiunea descoperită în timpul studenției: resursele umane. Au urmat 10 ani de evoluție atât în plan profesional, cât și personal, pentru că munca alături și în sprijinul oamenilor m-a învățat foarte multe despre mine în primul rând, apoi despre ceilalți și despre natura umană, în general.

studenti upet.jpg

Facilitând un workshop pentru tineri
în 2009

Din 2019, am decis să pornesc pe drumul antreprenoriatului, simțind că îmi doresc să vin în sprijinul oamenilor altfel, în felul meu, ci nu în limitele, uneori prea rigide, ale unei corporații. Mi-a luat mai bine de un deceniu să „îndrăznesc” să devin antreprenor. De ce?

Numeroase convingeri limitative adânc înrădăcinate din familie. 

Office Environment
eu satena_edited.png

Reține: în orice domeniu, succesul pornește din interiorul tău, așadar concentrează-te pe tine mai întâi!

Investește în propria persoană și vei investi în afacerea ta, investește în oamenii din echipa ta și vei investi în afacerea ta!

Nu-ți poți crește afacerea peste nivelul tău de leadership și nu poți deveni un lider autentic capabil să își conducă afacerea și echipa peste nivelul imaginii de sine.

Concret, imaginea de sine funcționează ca un prag limitativ.

Leadershipul funcționează ca un prag limitativ.

 

Sesiunile de coaching și mentorat de care beneficiezi în program sunt menite să te sprijine să obții claritate cu privire la ce anume îţi place să faci, la ce te pricepi, pentru ce ai putea fi plătită (mai bine), valoarea pe care tu poți să o adaugi prin afacerea ta, unde ești acum și unde vrei să ajungi; au scopul de a te elibera treptat de fiecare dintre convingerile ce te pot limita, de acei factori autosabotori care se pun în calea succesului tău.      

Prin Metoda 3A, te poți elibera de sindromul impostorului care acum nu îți permite să te poziționezi în rolul expertului pe nișa ta și începi să acționezi cu o atitudine de lider care atrage oamenii potriviți și care conduce cu succes afacerea sa, fără să compromită echilibrul carieră-viață personală.

Împreună, vom crea un plan strategic prin care tu să dobândeşti claritate, prin intermediul unui proces constant care include interacţiune şi responsabilizare.

"Nicio problemă nu poate fi rezolvată la acelaşi nivel de conștientizare la care a fost creată."
(Albert Einstein)​

Ce este acest program

  • training și mentorat pe tema abilităților antreprenoriale și a imaginii de sine;

  • consiliere individuală cu scopul de a-ți seta mentalitatea de antreprenor și de a-ți dezvolta abilitățile necesare în propriul proiect de afacere.


Ce NU este acest program

  • consultanță în afaceri sau financiară

  • audit

  • asistență juridică și intermediere pentru înființarea unei societăți

Ce primești

  • training și mentorat de creștere profesională în 3 etape simple

  • ședințe bilunare de consiliere individuală

  • acces la mine pentru întrebări și detalii suplimentare timp de 6 luni

  • suport la crearea și editarea de texte, video sau pregătirea și co-găzduirea unor evenimente live, studii de caz, jocuri de rol și simulări.

             

La finalul programului, vei înțelege cum îți poți ridica nivelul de încredere în forțele proprii, vei realiza o creștere a productivităţii personale și îmbunătățirea abilităților de a gestiona situații limită variate, de a identifica și fructifica oportunități, precum și de a susține în mod persuasiv discursuri argumentative sau de prezentare a afacerii.

Nu în ultimul rând, îți vei îmbunătăți nivelul de cunoștințe privind cei 4P, managementul resurselor personale, managementul schimbării, comunicare, relaționare (networking) și etică în afaceri, precum și time management.

Cât investești

Acest program de 6 luni, incluzând training, coaching și mentorat, ar valora în jurul a 10.000 euro, dacă luăm în considerare investițiile făcute de mine în formarea și dezvoltarea mea sub forma unor cursuri de certificare, perfecționare și programe de coaching și mentorat de unde mi-am extras elementele necesare (așa cum eu le-am internalizat și aplicat la rândul meu) pentru a perfecta o metodă unică de training, coaching și mentorat.

Metoda 3A este calea prin care să te eliberezi de complexe și să te faci remarcată ca profesionistul valoros care ești, un lider capabil să conducă oameni și afaceri spre succes și care nu își compromite echilibrul carieră-viață profesională prin ore interminabile de lucru.

Dar eu ofer acum posibilitatea de a-l achiziționa la un preț de cel puțin 10x mai mic - probabil cel mai mic preț de pe piață în raport cu conținutul și beneficiile oferite! 

Investește inteligent: investește în tine ca să îți poți dezvolta afacerea!

bottom of page