Cariera începe cu un vis...

                 

Îți mai amintești care era al tău? Dacă simți că s-a pierdut undeva, că jobul sau după caz, propria afacere, este doar despre a face bani. PUNCT. Te invit să visezi din nou, să îi dai un sens carierei tale, făcând pași concreți spre împlinirea ta: fă ce iubești cel mai tare și iubește ceea ce faci zi de zi, câștigând peste medie și găsind un echilibru în tot ce faci!

Eu sunt Daniela, femeie, soție, mamă a doi copii, iar după o carieră de 10 ani în resurse umane, am simțit că misiunea mea este să facilitez învățarea și dezvoltarea celor care își doresc să își transforme visurile într-o carieră, fie că este vorba despre un job într-o corporație, fie că este vorba despre propria afacere.

Află mai multe despre mine aici...

poza cu semnatura (2).jpg

Prin cursurile mele online, programele de consiliere în carieră și mentorat, ajut femeile care își doresc o carieră de succes și totodată un echilibru în plan personal; mămici sau nu, angajate într-o multinațională sau construind propria afacere, având 20, 30, 40 sau 50 de ani, lucrez cu femei care își doresc să devină lideri autentici, să poată acționa cu încredere în sine, să poată stăpâni arta comunicării, având claritate în ceea ce își propun să realizeze și fiind conștiente de potențialul lor nelimitat. 

Pe acest website, vei găsi așadar programe de dezvoltare personală și profesională ce reunesc o serie de resurse valoroase grupate în 3 "culoare" de învățare distincte (Autocunoaștere, Carieră și Comunicare-Relaționare), sub formă de cursuri și sesiuni de coaching pentru:

  • a sprijini femeile corporatiste sau antreprenor la început de drum să obțină ce își doresc la nivel de carieră și totodată, să păstreze ceea ce au obținut, îmbinând cu succes serviciul sau o afacere profitabilă cu viața personală;

  • organizații care își doresc realmente să crească odată cu oamenii lor, de aceea decid să investească în dezvoltarea acestora la 360 de grade, pentru a menține astfel echilibrul în ceea ce privește cariera și viața personală.

Caută în lista de mai jos programul potrivit pentru tine:

Modern Elegant Event Flyer (1).jpg
<= Click pe imagine pentru detalii

Dacă reprezinți o organizație și dorești să colaborăm, dă click pe butonul de mai jos: 

 

Toate programele oferite au fost create în jurul valorilor personale și a misiunii asumate pentru a realiza viziunea ce mă însuflețește, astfel încât tu să cunoști succesul în carieră și echilibrul personal.

 

Dacă ai nelămuriri legate de oricare dintre serviciile oferite, foarte probabil vei găsi un răspuns în secțiunea de Întrebări frecvente.

my values.jpeg
Poți primi GRATUIT acest eBook pe tema comunicării- completează formularul de mai jos pentru a beneficia de acesta:

Portrait of Elegant Woman
Sau descoperă dacă rezonezi cu cel mai eficient instrument în procesul tău de creștere profesională și personală deopotrivă:
COACHINGUL.

Meeting Room

Am colaborat cu Daniela în perioada când aveam mare nevoie. Îmi doream mult să fac o schimbare profesională, iar ea mi-a fost un adevărat mentor și m-a consiliat în carieră (...)

 

—  Maria, 34 ani,

client consiliere în carieră

maru.jpg