Academia Succes pe Tocuri
Dezvoltare 360° (abonament lunar)
Acad Succes pe Tocuri.png

E timpul să cunoști succesul!

Ce părere ai dacă, începând chiar de astăzi, ai decide să investești în tine, pornind de la interior?

Să te (re)descoperi și să te antrenezi pentru ceea ce înseamnă succesul pentru tine!

Fiecare își definește succesul în propriii termeni, în raport cu cine este, cu prioritățile și aspirațiile sale, fără a fi necesar să aplice un tipar comun impus de societate cu privire la succes.

Așadar, tu cum definești succesul?

Academia Succes pe Tocuri a luat ființă pentru a oferi un spațiu sigur și un mediu sustenabil tuturor acelor femei ce își doresc să se cunoască, să se manifeste autentic în relațiile cu cei din jur, să își identifice și exploateze resursele personale, să își descopere potențialul, să își urmeze nestânjenite visurile, cu încredere în propriile forțe, construindu-și o imagine de sine sănătoasă, nealterată de convingeri limitative sau de provocările din exterior; aici poți să fii tu însăți și să găsești soluțiile potrivite pentru tine, înțelegând că ești deja echipată cu absolut tot ce e necesar ca să cunoști succesul. Nu mai rămâne decât să îți dezvolți acele calități care te vor duce acolo unde îți dorești să ajungi!

 

A venit timpul să investești în dezvoltarea punctelor tale forte și să îți construiești succesul. 

Iată 5 motive simple, dar esențiale, pentru care prezența ta în Academia Succes pe Tocuri îți este utilă:

 • simți că e timpul să faci următorul pas în carieră, dar nu știi cum;

 • pentru a avea parte de echilibru în viață, e nevoie să faci o serie de schimbări, iar ele nu se întâmplă peste noapte, ci în timp: zi după zi, săptămână după săptămână, lună după lună;

 • indiferent de "plăcerile" materiale pe care ți le oferi sau de nivelul venitului curent, bucuria este de scurtă durată, deoarece golul provine din interior;

 • îți dorești să stabilești relații de calitate/ de durată cu cei din jur și nu găsești modalitatea potrivită;

 • ai sentimentul că ziua nu este suficient de lungă pentru toate câte ai de făcut, iar epuizarea își spune cuvântul- ai nevoie să îți faci ordine în viață, dar amâni în mod constant momentul.

Lista poate continua...

Chiar te invit să îți creezi propria listă a aspectelor ce îți dorești să le îmbunătățești și să discutăm pe baza ei- pentru fiecare, există o soluție pe care o vei găsi în cadrul Academiei și vei învăța să o aplici consecvent în viața ta.

Pas cu pas

writing-hand-number-finger-training-educ

Ce presupune abonamentul lunar în Academia Succes pe Tocuri?

 • Materiale scrise în care sunt detaliate concepte esențiale pe o anumită temă ce ține de dezvoltare personală și profesională, cât și recomandări practice cu aplicare imediată. Materialele acoperă subiecte din cele 3 culoare de învățare: Autocunoaștere, Carieră și Comunicare- Relaționare.

 • Fișe individuale de lucru sau proiecte în echipă, după caz.

 • Ședințe online organizate săptămânal (60-90 minute/ săptămână) sub forma unui grup de mastermind, care aduc cea mai mare valoare în acest program. Există un nivel special de energie, dedicare şi entuziasm pe care participanţii îl aduc într-un astfel de grup. În calitate de trainer și coach independent John Maxwell Team, facilitez astfel de sesiuni ce oferă o combinaţie de educaţie non-formală, brainstorming, împuternicire, responsabilizare şi suport, într-un mediu de grup menit să dezvolte abilităţile personale şi profesionale ale celor care iau parte. Aducând idei noi şi o perspectivă diferită, grupurile mastermind te pot ajuta extrem de eficient să obţii succesul, oferindu-ți cadrul ideal de creștere, de parteneriat și de relaționare cu persoane din domenii diverse.

 • O comunitate online în care femei cu aceleași preocupări ca tine împărtășesc opinii, recomandări și se susțin reciproc în procesul lor de creștere.

 • Bonusuri lunare ce pot fi cursuri video, teste psihometrice, eBook-uri, ședințe de consiliere individuală, etc.

abonament Dezvoltare 360 grade_edited.jpg
laptop-ideas.webp

Beneficiile pe termen mediu și lung        

Achiziționând acest abonament, te vei bucura, printre altele, de:

 • orientare și consiliere în problemele cu care te confrunți în mod curent la

nivel personal;

 • orientare și consiliere în carieră (după caz, vocațională);

 • claritate în ceea ce privește propria persoană și o imagine de sine mai bună: puncte forte, vulnerabilități, valori, convingeri, limitări, nevoi, emoții, aspirații, aptitudini și talente, motivații, pasiuni, vocație, atitudini, comportamente, etc.

 • soluții specifice privind cum să realizezi pas cu pas ce îți dorești;

 • accesul imediat la un grup de suport reciproc, un mediu propice dezvoltării unde femei asemenea ție împărtășesc din propria călătorie și te mențin motivată pe drumul tău;

 • mărirea nivelului de experienţă şi încredere prin dezvoltarea abilităţilor personale şi profesionale

 

 • înregistrarea unui progres real în viaţa personală şi profesională

   

 • obţinerea de feedback şi recomandări constructive

 • schimb de idei și împrumutarea experienţei şi abilităţilor celorlalte membre, construirea de parteneriate

 • încurajare constantă și ghidare în realizarea planului personal de dezvoltare;

 • încredere în sine și o atitudine pozitivă în fața provocărilor, în depășirea experiențelor neplăcute;

 • prioritizarea activităților și ordine în viață;

 • pe scurt, stare de bine și împlinire în plan personal și profesional deopotrivă.

Prenancy in White
Meeting
Romantic Couple

Cui se adresează programul?

​Programul este potrivit pentru toate femeile care își doresc să se dezvolte în plan profesional, fără a neglija aspectele de ordin personal și familial, astfel încât să mențină un echilibru între acestea și să își construiască o carieră de succes. 

Fie că ești mămică sau nu, fie că ești la început de carieră sau ai deja o carieră construită de-a lungul anilor, fie că acum pui bazele unei afaceri sau deții deja de ceva vreme una, fie că ești într-o relație de cuplu sau nu, fie că treci prin momente dificile sau doar îți dorești mai mult de la propria persoană, acest program poate fi sursă de valoare în formarea și dezvoltarea ta.

 

Indiferent de profesie, statut social, vechime în domeniul în care activezi, în spatele oricărui profesionist este un OM, o combinație unică de trăsături, nevoi, aspirații, talente, valori, credințe, etc, ce necesită să își găsească propria formulă de succes și de echilibru în ceea ce face, dar mai ales în cine este. Dacă dorești să o găsești pe a ta și să crești în mod intenționat, Academia Succes pe Tocuri este soluția perfectă pentru tine.

Dacă te aștepți însă ca rezultatele să apară peste noapte și doar plătind abonamentul, fără ca tu să parcurgi materialele, dar mai ales fără să participi la sesiunile săptămânale și fără să aplici în mod consecvent cele învățate... atunci acest program NU este pentru tine, deoarece nu este o poțiune magică!

Online Shopping

INVESTIȚIE

Achiți lunar NUMAI 150 lei și vei beneficia de toate aceste resurse valoroase și avantaje menționate mai sus!

Ce înseamnă suma asta?

- două produse cosmetice;

- o pereche de blugi;

- o masă la restaurant cu familia;

- jumătate de vopsit la coafor

- o păpușă/ mașinuță cu licență;

- o pereche de pantofi (la reducere);

- cel mult 10 șaorma cu de toate, deci kilograme în plus;

- bacșișul lăsat pe o lună;

... continuă tu!

Investind această sumă, ai acces la un grup de studiu și sprijin reciproc cu materiale de training ce conțin explicații și recomandări clare și concise ce sunt un rezultat a mii de ore de studiu, sute de resurse parcurse, peste 12 ani de experiență în munca pentru și alături de oameni, vizând domeniile educație, resurse umane, dezvoltare personală și consultanță. O parte din materiale sunt sub licență John Maxwell Team, fondatorul al cărei școli este considerat expertul numărul 1 în lume în materie de leadership și un guru când vine vorba de dezvoltare personală.

Sau ai posibilitatea de a achita în avans pe 12 luni și beneficiezi de o reducere consistentă, investind DOAR 1.200 lei/ an (echivalentul a 100 lei/ lună), în loc de 1.800 lei/an cât ar însuma dacă alegi să achiți lunar!

Oricând dorești tu, poți întrerupe abonamentul: materialele scrise primite până la acea dată îți rămân pe viață, dar vei pierde accesul la sprijinul constant acordat în mod individualizat și la mediul extraordinar de creștere la nivel de grup.

Ca să te înscrii, tot ce trebuie să faci este să completezi acest formular cu mențiunea ABONAMENT

 

 

 

În maxim 24 de ore după ce ai completat formularul, vei primi detaliile pentru următorul pas în program.

O investiție lunară accesibilă pentru o viață împlinită - mai simplu și de efect nici că se poate!

Află părerile a două dintre clientele participante la acest program (în formă brută)

- mai multe pe pagina de facebook -

Screenshot_20210830-142159_WhatsApp.jpg
Screenshot_20210830-141735_WhatsApp.jpg