top of page
Academia Succes pe Tocuri
academia succes pe tocuri.png

E timpul să cunoști succesul!

Un singur lucru stă între tine și succesul tău în viața personală și profesională.

Nu e vorba de cunoștințe, abilități sofisticate, experiență sau talent.

 

Este capacitatea ta de a relaționa cu oamenii!

 

Într-o lume în care succesul depinde din ce în ce mai mult de colaborare, trebuie să înveți cum să te conectezi cu cei din jur, cum să stabilești relații cu ei, cum să te raportezi în relațiile cu aceștia, fie ei clienți, furnizori, colegi de echipă, manageri ori colaboratori de orice fel.

 

Convingerea că anumiți oameni sunt născuți cu abilitatea de a se conecta cu ceilalți, de a influența și de a atrage oameni în jur asemenea unui magnet. Adevărul este că oricine poate învăța cum să transforme comunicarea în oportunități de afaceri și colaborări strânse pe termen lung, odată ce prețuiește relaționarea și înțelege mecanismele comunicării eficiente. Totodată, un comunicator eficient are un nivel ridicat de autocunoaștere, știe cine este, ce își dorește și pe ce resurse interne se bazează!

academia succes pe tocuri.png

Ce părere ai dacă, începând chiar de astăzi, ai decide să investești în tine, pornind de la interior?

Să te (re)descoperi și să te antrenezi pentru ceea ce înseamnă succesul pentru tine!

Fiecare își definește succesul în propriii termeni, în raport cu cine este, cu prioritățile și aspirațiile sale, fără a fi necesar să aplice un tipar comun impus de societate cu privire la succes.

Așadar, tu cum definești succesul?

Academia Succes pe Tocuri a luat ființă pentru a oferi un spațiu sigur și un mediu sustenabil tuturor acelor femei ce își doresc să se cunoască mai întâi pe ele însele (ca să poți relaționa și comunica eficient, e esențial să știi cine ești și ce-ți dorești), să se manifeste autentic în relațiile cu cei din jur, să își identifice și exploateze resursele personale, să își descopere potențialul, să își urmeze nestânjenite visurile, cu încredere în propriile forțe, construindu-și o imagine de sine sănătoasă, nealterată de convingeri limitative sau de provocările din exterior; aici poți să fii tu însăți și să găsești soluțiile potrivite pentru tine, înțelegând că ești deja echipată cu absolut tot ce e necesar ca să cunoști succesul. Nu mai rămâne decât să îți dezvolți acele calități care te vor duce acolo unde îți dorești să ajungi!

 

A venit timpul să investești în dezvoltarea punctelor tale forte și să îți construiești succesul. 

Iată 5 motive simple, dar esențiale, pentru care prezența ta în Academia Succes pe Tocuri îți este utilă:

 • simți că e timpul să faci următorul pas în cariera sau afacerea ta, dar nu știi cum;

 • îți dorești să te faci ascultată, văzută, urmată, dar nu reușești să comunici suficient de clar sau îți e foarte dificil să îți expui ideile în public/ în fața unui auditoriu „pretențios”;

 • ai senzația că ceea ce tu știi și poți face din punct de vedere profesional nu se deosebește cu nimic față de ce fac alți colegi de breaslă ori, deși tu știi că poți oferi mai mult, mai bine, mai repede decât alții, acest lucru nu pare a fi remarcat și de cei din jur;

 • pentru a avea parte de echilibru în viață, e nevoie să faci o serie de schimbări, iar ele nu se întâmplă peste noapte, ci în timp: zi după zi, săptămână după săptămână, lună după lună;

 • indiferent de "plăcerile" materiale pe care ți le oferi sau de nivelul venitului curent, bucuria este de scurtă durată, deoarece golul provine din interior;

 • îți dorești să stabilești relații de calitate/ de durată cu cei din jur și nu găsești modalitatea potrivită;

 • ai sentimentul că ziua nu este suficient de lungă pentru toate câte ai de făcut, iar epuizarea își spune cuvântul- ai nevoie să îți faci ordine în viață, dar amâni în mod constant momentul.

Lista poate continua...

Chiar te invit să îți creezi propria listă a aspectelor ce îți dorești să le îmbunătățești și să discutăm pe baza ei- pentru fiecare, există o soluție pe care o vei găsi în cadrul Academiei și vei învăța să o aplici consecvent în viața ta.

Pas cu pas

1PACHET STD ACAD.png
2PACHET VIP ACAD.png
academia succes pe tocuri.png

Acces în Academia

Succes pe Tocuri

~Standard~

Colecție de cursuri video Fișe de lucru

Image by Chloe Chiang

Acces în Academia

Succes pe Tocuri

~VIP~

Colecție de cursuri video

Fișe de lucru 

Acces la evenimentele online de grup și înregistrarea lor

Bonusuri lunare

Detalii abonament

Ce presupune accesul în Academia Succes pe Tocuri pe 12 luni?

 • Materiale scrise și video în care sunt detaliate concepte esențiale pe o anumită temă ce ține de dezvoltare personală și profesională, cât și recomandări practice cu aplicare imediată. Materialele acoperă subiecte din cele 3 culoare de învățare: Autocunoaștere, Carieră și Comunicare- Relaționare.

 • Fișe individuale de lucru sau caiete de lucru, după caz.

 • O comunitate online în care femei cu aceleași preocupări ca tine împărtășesc opinii, recomandări și se susțin reciproc în procesul lor de creștere.

 • Exclusiv pentru acces VIP: 

Evenimente online organizate la nivel de grup. Există un nivel special de energie, dedicare şi entuziasm pe care participanţii îl aduc în astfel de evenimente de grup. În calitate de trainer și coach profesionist, facilitez sesiuni ce oferă o combinaţie de educaţie non-formală, brainstorming, împuternicire, responsabilizare şi suport, într-un mediu menit să dezvolte abilităţile personale şi profesionale ale celor care iau parte. Aducând idei noi şi o perspectivă diferită, aceste evenimente te pot ajuta extrem de eficient să acumulezi noi cunoștințe și să pregătești terenul în vederea dobândirii ori perfecționării unor abilități practice, oferindu-ți cadrul ideal de creștere și de relaționare cu persoane din domenii diverse.

> Bonusuri lunare timp de 12 luni ce pot fi cursuri video, teste psihometrice, eBook-uri, ședințe de consiliere individuală, etc.

Beneficiile pe termen mediu și lung        

Achiziționând unul dintre aceste 2 tipuri de acces pe 12 luni,

te vei bucura, printre altele, de:

 • orientare și consiliere în problemele cu care te confrunți

în mod curent la nivel personal*;

 • orientare și consiliere în carieră (după caz, vocațională)*;

 • claritate în ceea ce privește propria persoană și o imagine de sine mai bună: puncte forte, vulnerabilități, valori, convingeri, limitări, nevoi, emoții, aspirații, aptitudini și talente, motivații, pasiuni, vocație, atitudini, comportamente, etc.

 • soluții specifice privind cum să realizezi pas cu pas ce îți dorești*;

 • contact direct cu un grup de suport reciproc, un mediu propice dezvoltării unde femei asemenea ție împărtășesc din propria călătorie și te mențin motivată pe drumul tău;

 • ​extinderea experienţei personale şi creșterea încrederii prin dezvoltarea abilităţilor personale şi profesionale;

 

 • înregistrarea unui progres real în viaţa personală şi profesională;

   

 • obţinerea de feedback şi recomandări constructive în baza fișelor de lucru completate;

 • schimb de idei și împrumutarea experienţei şi abilităţilor celorlalte membre, construirea de parteneriate;

 • încurajare constantă și ghidare în realizarea planului personal de dezvoltare;

 • încredere în sine și o atitudine pozitivă în fața provocărilor, în depășirea experiențelor neplăcute;

 • prioritizarea activităților și ordine în viață;

 • pe scurt, stare de bine și împlinire în plan personal și profesional deopotrivă.

 

*valabil exclusiv pentru accesul VIP

laptop-ideas.webp
Prenancy in White
Meeting
Romantic Couple

Cui se adresează programul?

​Programul este potrivit pentru toate femeile care își doresc să se dezvolte în plan profesional, fără a neglija aspectele de ordin personal și familial, astfel încât să mențină un echilibru între acestea și să își construiască o carieră de succes. 

Fie că ești mămică sau nu, fie că ești la început de carieră sau ai deja o carieră construită de-a lungul anilor, fie că acum pui bazele unei afaceri sau deții deja una de ceva vreme, fie că ești într-o relație de cuplu sau nu, fie că treci prin momente dificile sau doar îți dorești mai mult de la propria persoană, acest program poate fi sursă de valoare în formarea și dezvoltarea ta, asimilând cunoștințe și antrenând abilități intrapersonale (conștiință de sine, autocontrol, productivitate personală, etc) și interpersonale (asertivitate, ascultare activă, empatie, persuasiune, influență, problem solving, etc).

 

Indiferent de profesie, statut social, vechime în domeniul în care activezi, în spatele oricărui profesionist este un OM, o combinație unică de trăsături, nevoi, aspirații, talente, valori, credințe, etc, ce necesită să își găsească propria formulă de succes și de echilibru în ceea ce face, dar mai ales în cine este. Dacă dorești să o găsești pe a ta și să crești în mod intenționat, Academia Succes pe Tocuri este soluția perfectă pentru tine.

Dacă te aștepți însă ca rezultatele să apară peste noapte și doar plătind accesul, fără ca tu să parcurgi materialele, dar mai ales fără să aplici în mod consecvent cele învățate... atunci acest program NU este pentru tine, deoarece nu este o poțiune magică!

academia succes pe tocuri.png

Acces în Academia

Succes pe Tocuri

~Standard~

Colecție de cursuri video Fișe de lucru

Image by Chloe Chiang

Acces în Academia

Succes pe Tocuri

~VIP~

Colecție de cursuri video

Fișe de lucru 

Acces la evenimentele online de grup și înregistrarea lor

Bonusuri lunare

Detalii abonament

Află părerile a două dintre clientele participante la acest program

(în formă brută)

- mai multe pe pagina de facebook -

Screenshot_20210830-142159_WhatsApp.jpg
Screenshot_20210830-141735_WhatsApp.jpg
bottom of page